طرز تهیه کیک خوشمزه استرالیایی

طرز تهیه کیک,نحوه تهیه کیک,طرز تهیه کیک استرالیایی

ایران مطلب : امروز برای شما  کاربران شیوه درست کردن کیک خوش طعم تحت عنوان کیک لامینگتون را آموزش می دهیم امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

کره نرم شده                          190 گرم

 شکر                       1 فنجان یا 220 گرم

 وانیل                         2 قاشق چایخوری

 تخم مرغ                                   3 عدد

آرد                 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم

شیر                          1 فنجان یا 250ml

شکلات تلخ                            220 گرم

خامه پرچرب                 1 فنجان یا 250ml

پودر نارگیل                              1 فنجان

طرز تهیه :

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

منبع : redmaster.ir
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه