طرز تهیه کلوچه با طعم توت فرنگی

طرز تهیه کلوچه,نحوه پخت کلوچه,طرز پخت کلوچه

مواد اولیه :

توت فرنگی                                           4 فنجان (حلقه شده)
شکر                                                      2 قاشق سوپخوری
آرد                                                                    2 فنجان
بکینگ پودر                                               3 قاشق چایخوری
نمک                                                  نصف قاشق چایخوری
خامه 1 و 1/3 فنجان + مقداری برای مالیدن روی کلوچه ها (پر چرب)
شکر دانه ای                              2 قاشق چایخوری (برای تزئین)

برای خامه زده شده :

خامه                                                1 فنجان (پر چرب، سرد)
خامه ترش                                                           1/4 فنجان
شکر                                                      3 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل                                               1 قاشق چایخوری


کلوچه ها را درست کنید:

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن قرار دهید. کف یک سینی فر را کمی با کره چرب کنید.

در یک کاسه کوچک، توت فرنگی ها حلقه شده را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید. خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکل خمیر پیدا کند. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و یکی دو مرتبه روی سطح کمی آرد پاشی شده ورز بدهید. بیشتر ورز ندهید وگرنه کلوچه ها سفت می شوند.

خمیر را پهن کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. با استفاده از قالب شیرینی پزی یا یک لیوان 8 کلوچه از داخل خمیر بیرون بیاورید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.

طرز تهیه کلوچه,نحوه پخت کلوچه,طرز پخت کلوچه

می توانید به جای آن خمیر را به صورت چهارگوش پهن کنید و هشت کلوچه چهارگوش شکل از آن در بیاورید.

طرز تهیه کلوچه,نحوه پخت کلوچه,طرز پخت کلوچه

روی کلوچه ها را باز هم خامه پر چرب بمالید و شکر تزئینی بپاشید. کلوچه ها را 15 تا 20 دقیقه تا موقعی که طلایی شوند در فر بپزید سپس روی یک توری قرار دهید تا خنک شوند.

خامه زده شده را درست کنید:

در یک مخلوط کن خامه پر چرب، خامه ترش، عصاره وانیل و شکر را با سرعت بالا بزنید تا موج پیدا کند.

کلوچه ها را سر هم کنید:

طرز تهیه کلوچه,نحوه پخت کلوچه,طرز پخت کلوچه

کلوچه های پخته شده را از وسط نصف کنید سپس خامه زده شده و توت فرنگی ها را لای آنها قرار دهید و به صورت ساندویچ در بیاورید.

منبع : sooran.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه