طرز تهیه كراكر بادام زمینی

طرز تهیه كراكر ,كراكر بادام زمینی,شیرینی عصرانه

مواد لازم خمیر:


       آرد: 250 گرم

       کره: 160 گرم

       کره بادام‌زمینی: یک قاشق چای‌خوری

       نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

       ادویه کاری و آویشن: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

       آب: دو قاشق غذاخوری

      پودر بادام‌زمینی: 60 گرم

       زرده تخم‌مرغ: یک عدد

مواد لازم بیسکویت:

      کره یا مارگارین: 60 گرم

      پنیر لبنه: 200 گرم

      پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری

      پوست لیمو، خاویار، پسته و ورق طلا: به میزان لازم برای روی اردور

روش تهیه:

1. تمامی مواد خمیر را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این کار را می‌توانیم با همزن برقی نیز انجام دهیم، سپس خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

2. حالا خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن کرده با کاتر مورد نظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم.

3. سینی را 20 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. کره، پنیر و پودر سیر را با لیسک مخلوط می‌کنیم و داخل قیف می‌ریزیم.

4. از ماسوره‌ای ظریف و شیار‌دار استفاده می‌کنیم و کرم پنیر را دور تا دور بیسکویت فرم می‌دهیم.

5. درنهایت روی اردور را با خاویار، پسته و براده‌های پوست لیمو پر می‌کنیم و چند قطره آب‌لیموی ترش تازه روی خاویار می‌چکانیم.

منبع : bartarinha.ir
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه