طرز تهیه قطاب , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,آموزش درست كردن قطاب در منزل,شیرینی یزد,قتاب,قطاب یزد,قطاب,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,ایران مطلب

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,آموزش درست كردن قطاب در منزل,شیرینی یزد,قتاب,قطلب یزر,قطاب
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
پودر قند                          1قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ                                  2عدد
کره                       100گرم (یا روغن جامد)
شیر                                     نصف پیمانه
بیکینگ پودر                    1قاشق چایخوری
آرد                                     به میزان لازم

 مواد وسط قطاب :

بادام                50گرم (پودرشده یا پودر پسته)
گردو                                        50گرم (پودر)
گلاب                                      به میزان لازم
هل                              به میزان لازم (پودر)
دارچین                                  به میزان لازم
روغن                                    به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا زرده تخم‌مرغ و کره را با همزن زده، سپس پودر قند، هل و شیر را اضافه می‌‌کنیم. آرد را به تدریج به خورد مواد می‌‌دهیم. وقتی که خمیر هنوز چسبنده است بیکینگ‌پودر را اضافه کرده، حالا کم‌کم آرد را افزوده تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در دمای محیط دو ساعت زیر پوشش استراحت می‌دهیم. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌کنیم. پودر بادام یا پسته، پودر قند و هل را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم یا این‌که گردو، شکر و دارچین را مخلوط می‌‌کنیم.(از هر سه طعم به دلخواه می‌توانید استفاده کنید.) خمیر را با وردنه نازک پهن می‌کنیم و با دهانه لیوان به صورت دایره قالب می‌زنیم، سپس از مواد یک قاشق چایخوری برداشته، وسط خمیر می‌ریزیم و دوباره خمیر را به روی مواد میانی آورده، جمع کرده و در دست گلوله می‌‌کنیم. دقت می‌‌کنیم که درز خمیر در هیچ کجای گلوله باز نباشد، روغن را در ظرفی روی حرارت داغ می‌‌نماییم، باید مقدار روغن به ارتفاع گلوله‌های قطاب باشد تا هنگام سرخ کردن قطاب در روغن غوطه‌ور گردد. پس از این‌که رنگ قطاب طلایی شد آن را از روغن خارج کرده و در صافی قرار می‌‌دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس در کاسه‌ای پودر قند و کمی پودر هل را مخلوط کرده و قطاب‌ها را در آن می‌غلتانیم.

نکات:

1)میتوانید به جای شیر از همان میزان ماست هم استفاده کنید.

2)قطاب ها را وقتی داغ هستند داخل پودر قند قرار ندهید و وقتی سرد شدند این کار را بکنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه