طرز تهیه دسر کاستارد

طرز تهیه دسر کاستارد
دسر کاستارد،طرز تهیه دسر

مواد لازم:


تخم مرغ                                              3 عدد

اسانس وانیل                     یک قاشق چای خوری

پودر شکر                             2 قاشق غذا خوری

شیر داغ                                           2 فنجان

جوز هندی                            به مقدار بسیار کم

دارچین                               به مقدار بسیار کم

طرز تهیه:

فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

3 فنجان سرامیکی ماکروفری را چرب کنید.

تخم مرغ ها را بزنید .اسانس را اضافه کنید و شکر را نیز با تخم مرغ و اسانس مخلوط کنیدو در یک قابلمه قرار دهید.

به تدریج شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

در ظرف آماده شده بریزید و ظرف را در یک ماهی تابه قرار دهید.

در ماهی تابه آب داغ بریزید به قدری که داخل ظرف نشود.

پودر قند را با جوز و دارچین روی مواد داخل ظرف بریزید و 30 تا 35 دقیقه بپزید تا مواد خودش را بگیرد.

سپس ظرف را از ماهی تابه خارج کنید و دسر را گرم میل کنید.

منبع :nikoo.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه