طرز تهیه انواع دسر (دسر آلوئه ورا) , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,غذا با آلوئه ورا,طرز تهیه آلوئه ورا,دسر آلوئه ورا,كمپوت آلوئه ورا,آلوئه ورا , طرز تهیه انواع دسر ,انواع دسر ,دسر خوشمزه,سایت آشپزی

روش تهیه,غذا با آلوئه ورا,طرز تهیه آلوئه ورا,دسر آلوئه ورا,كمپوت آلوئه ورا,آلوئه ورا , طرز تهیه انواع دسر ,انواع دسر ,دسر خوشمزه

طرز تهیه انواع دسر (دسر آلوئه ورا)

آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت

مواد اولیه :

برای 4 نفر
شیر                                     1ونیم پیمانه
خامه                                          300گرم
آلوئه ورا                          1قوطی (کمپوت)
ژلاتین           1ونیم قاشق غذاخوری (پودر)
شکر                           7قاشق سوپخوری
آب        1سوم پیمانه (آب کمپوت آلوئه ورا)

طرز تهیه :

ابتدا ژلاتین را روی آب کمپوت ریخته و آن را به روش بن ماری داخل آب حل میکنیم تا مایه ما شفاف شود سپس شیر را گرم کرده و با ژلاتین مخلوط می‌کنیم. خامه و شکر را با همزن، کمی می‌زنیم، سپس شیر را که از حرارت افتاده به آن اضافه می‌کنیم.حالا آلوئه ورا را به قطعات مناسب خرد کرده و آن را به مواد اضافه میکنیم سپس مایه را در یخچال به مدت هفت تا هشت ساعت قرار داده و در ظرف مورد نظر بر می‌گردانیم. در پایان با شربت یا کمپوت‌ دلخواه آن را تزیین می‌کنیم.

نکات:

1)اگر دوست دارید میتوانید به جای ژلاتین از ژله الوئه ورا هم استفاده کنید.

2)چون این دسر کمی بی رنگ است بهتر است برای تزیین از خامه رنگی یا میوه های پررنگ مثل گیلاس یا توت فرنگی استفاده شود.

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه